Startdatum
Vanaf € 418,20

Abri's Enschede

Onze Abri’s zijn te vinden in bushokjes en op NS-stations door heel het land. Met een formaat van 1185 bij 1750 mm vallen ze bij uw doelgroep goed op. De Abri’s zijn beschikbaar als staande variant, maar op NS-stations ook in een liggende variant. U kunt Abri’s ook tegenkomen in middenbermen van hoofdwegen als losstaande displays, dan noemen we ze Muppi’s.

Ik heb een Abri campagne gereserveerd. Wat zijn de vervolgstappen?


Wanneer u een Abri campagne reserveert bij Posterbuiten.nl zijn dit de volgende stappen. We controleren uw bestelling door te kijken of er beschikbaarheid is in de gewenste periode. Als er beschikbaarheid is ontvangt u een opdrachtbevestiging. Als er geen plaats is kijken wij of er alternatieve periodes mogelijk zijn. In dat geval nemen wij contact met u op voor overleg.

Het digitale ontwerp van de poster levert u altijd zelf aan. Als onze professionals zaken in het ontwerp zien die een maximaal rendement van een campagne niet ondersteunen nemen we nog even contact met u op voordat we de posters in productie nemen.Nadat het ontwerp is aangeleverd gaat de poster in productie. Hier wordt met de grootste zorg en met duurzame materialen uw Abri gedrukt of geprint en gecontroleerd op kwaliteit.Als de kwaliteit is gecontroleerd is uw campagne gereed om te plaatsen. Uw campagne wordt op de gereserveerde plekken geplaatst: netjes recht, schoon en met oog voor detail. Is de Abri vuil dan wordt deze uiteraard even schoongemaakt. Zo wordt uw campagne een echte eye-catcher.


Veel gestelde vragen


Een Abri campagne inzetten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We hebben daarom een aantal vragen op een rij gezet waar wij regelmatig antwoord op geven.

1. Ik heb een reservering geplaatst. Is deze definitief?
Als wij uw reservering binnenkrijgen nemen wij direct contact op met de exploitant om de beschikbaarheid te controleren. Als er plaats is ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en daarmee is uw reservering dan definitief.

2. Hoe groot is een Abri?
De Abri heeft een formaat van staand 1185 x 1750 mm en liggend van 1750 x 1185 mm.

3. Moet ik zelf een ontwerp aanleveren?
Ja, u dient altijd zelf een ontwerp aan te leveren. Bent u niet in de gelegenheid een ontwerp aan te leveren, dan kunnen wij u doorverwijzen naar een ontwerpstudio of reclamebureau. Zie ook onze aanleverspecificaties.

4. Waar hangen de Abri's?
De Abri’s hangen in de meeste gemeentes in bushokjes, in Muppi’s en op NS-stations.

5. Hoe moet ik mijn reservering betalen?
Pas als de reservering wordt omgezet in een opdrachtbevestiging dient u te betalen. Hiervoor hanteren wij het volgende termijn: twee maanden voor de eerste plaatsingsdag van de campagne moet de betaling zijn voldaan. Valt de boeking binnen deze twee maanden, dan geldt er een betalingstermijn van 14 dagen na het ontvangen van de opdrachtbevestiging.

4. Kan ik mijn reservering annuleren?
Annuleren of ruilen is helaas niet mogelijk. Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

Vragen?

Heeft u een vraag over het reserveren van uw Abri campagne? Stuur ons een berichtje op de chat (rechts onderin) of neem contact op via info@posterbuiten.nl

  1. Enschede - Cultureel
    Enschede - Cultureel
    Vanaf € 860,75
  2. Enschede - Commercieel
    Enschede - Commercieel
    Vanaf € 1.498,55