• Direct inzicht
  • Snelle offerte
  • Prijzen zijn incl. plaatsing en drukwerk
Vragen? Bel 085 - 073 57 71

Wat kost reclame in een bushokje?

Wat kost dat nu eigenlijk zo'n poster in een bushokje?

Reclame in een bushokje (ook wel abri genoemd) zorgt voor een groot bereik in de gemeente of zelfs woonwijk waar je dat als adverteerder wenst. Je bereikt zowel de automobilist, voetganger als fietser. Vaak worden in een gemeente meerdere abri’s ingezet. We helpen je graag aan, op bereik gebaseerde, adviesaantallen. Bij de inzet van het juiste aantal bushokjes/abri’s optimaliseer je als adverteerder de verhouding tussen bereik en het aantal contactmomenten per bereikte persoon. Herhaling blijft immers de kracht van een effectieve reclame.

De kosten van abrireclame zijn afhankelijk van de gewenste gemeente, het aantal abri’s, de looptijd alsmede de productiekosten van de posters. Een gerichte kostenindicatie is dus altijd maatwerk.

Grofweg kan je stellen dat een abricampagne van 10 posters gedurende een week aan mediahuur ongeveer € 800,- tot € 1.500,- zal kosten. De kosten voor drukwerk zijn sterk afhankelijk van de oplage. Gemiddeld genomen kun je bij kleine oplagen rekenen met € 12,50 per poster. Bij grotere regionale of landelijke campagnes wordt gebruik gemaakt van offset druk waardoor de stukprijs een stuk lager ligt.

Let op ; bij een abrireclame is het verplicht een vast percentage reserveposters aan te leveren.

Alle vermelde tarieven puur indicatief en excl. btw en opmaak.

Lees ook deze blogs.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief